Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Koffiebedeling op het kerkhof

Algemeen nieuws   -  

Geachte heer Decorte
Beste Bjarne

De hulp van jullie tijdens de voorbije periode van Allerheiligen werd opnieuw als heel positief ervaren! Het is een plezier om de glimlachen op de gezichten van jullie cliënten en de bezoekers te zien als ze een tas koffie of kom soep uitschenken of krijgen, als ze een babbeltje slaan of behulpzaam iemand wegwijs maken in het systeem van stokjes, want putten graven mag niet meer! Jullie cliënten verwarmen de harten van heel veel mensen, hopelijk ervaren ook zij dit op zo'n manier. 

Vorig jaar hielpen jullie enkel bij het bedienen van de soep, dit jaar namen jullie ook de verantwoordelijkheid op voor het bedienen van de koffie. Wij ervaarden dit in elk geval als een groot pluspunt. Was dit haalbaar voor jullie?

Samengevat, wij ervaarden de hulp als heel positief en is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Bij deze wil ik dan ook heel graag onmiddellijk vragen of jullie dit ook volgend jaar zouden willen doen?

Met vriendelijke groeten,

Elsie Desmet

Schepen van leefmilieu en natuur, energie, begraafplaatsen, ontwikkelingssamenwerking en sociale tewerkstelling
Zitdag: elke vrijdagnamiddag van 13u30 tot 15u30 in zaal Trefpunt in het stadskantoor, Aartrijkestraat 11/B, Torhout

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2020