Overslaan en naar de inhoud gaan

Hulp nodig?

Snel ondersteuning nodig?
Rechtstreeks Toegankelijke Hulp is er voor jou

Heb je snel nood aan extra opvang of ondersteuning bij je thuis of op het werk? Wil je als ouder of familielid sterker in je schoenen staan? Neem dan zeker contact met ons op. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zelfs voor wie geen eigen budget of bewijs van handicap heeft.

Tordale biedt Rechtstreeks Toegankelijke Hulp aan in Torhout en omstreken. Dit is gespecialiseerde hulp voor mensen met een (vermoeden van) handicap. Daarnaast adviseren we ook hun netwerk (bv. ouders en familie). Zelfs als je maar even ondersteuning nodig hebt, kan je in Tordale terecht. Ook een combinatie van Persoonsvolgend Budget en Rechtstreeks Toegankelijke Hulp is mogelijk.

 

Ergotherapie in Tordale

 

“Mijn zoon heeft een verstandelijke beperking en verblijft tijdens de week in Tordale. Via de mobiele begeleiding van Tordale word ik geholpen bij het organiseren van de weekends: een goed evenwicht tussen rust en activiteiten.

 

Brenda

“Ik zou graag zelf klusjes en boodschappen doen. Kunnen jullie mij daarbij begeleiden of op weg helpen?”

 

Marianne

“Ik ben met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Mijn dochter logeert daarom tijdelijk in Tordale. Overdag doet ze ambachtelijk werk.”

 

Steven

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024