Overslaan en naar de inhoud gaan

Begeleid werken

Begeleid werken

Ben je op zoek naar vrijwillige tewerkstelling in een gewone werkomgeving, dan is begeleid werken iets voor jou! Samen met een jobcoach van het Mobiel team ga je een traject dat bestaat uit verschillende stappen.

Eerst peilen we naar je interesses, gaan na over welke talenten je beschikt en zoeken samen uit wat je aankan. Daarna zoeken we een geschikte werkplek en bekijken we samen met de werkgever welke taken je kan uitvoeren. Je werkt individueel, vrijwillig en onbezoldigd.

Stapsgewijs werken we samen met jou aan een traject op maat. Je jobcoach blijft je verder opvolgen.

 

Je kan zowel via Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH), met een persoonlijk-assistentiebudget (PAB), met een persoonsvolgend budget (PVB) of via arbeidsmatige activiteit (AMA) een beroep doen op deze dienstverlening.

 

Denk je dat begeleid werken iets voor jou kan zijn?

Contacteer het loket: loket@tordale.be - tel. 050 23 13 65. Ze helpen jou graag verder!

 

 

info

 

"Aangezien ik overal met de fiets naar toe ga, vind ik het gemakkelijk dat de bureau van Dienst Inclusief Wonen in het centrum van Torhout gelegen is."

 

Pol

"Ik geniet van mijn zelfstandigheid en vrijheid maar als het even moeilijk is kan ik altijd bij mijn begeleider coach terecht."

 

Bart

"Onlangs ben ik mama geworden. Samen met mijn begeleider/coach zijn we op zoek gegaan naar ondersteunende diensten die een antwoord bieden op mijn vele vragen." 

 

Eef

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2023