Overslaan en naar de inhoud gaan

Locaties

Beelderij

De Beelderij is een artistiek atelier in het centrum van Torhout. De begeleiders helpen je er met creatieve technieken en zetten je op weg bij samenwerkingen met andere kunstenaars en organisaties. Je kan met de Beelderij ook tentoonstellingen bezoeken of deelnemen aan kunstprojecten. Naast het actieve creatiewerk is er ook ruimte voor rust en ontspanning, op maat van jouw wensen.

Adres
Rijselstraat 33, Torhout

Bielzen

Woonondersteuning en verblijf voor jongeren in Torhout. De Bielzen liggen op de campus Bruggestraat 39, In hetzelfde gebouw als een gespecialiseerde semi-gesloten setting. In de directe nabijheid van een school. In een woonkern, op wandelafstand van het centrum van Torhout en verschillende sportfaciliteiten.

Bourgondisch Hof

Het Bourgondisch Hof is een pand in de Ganzevijverstraat 4 in Torhout, centraal gelegen nabij het station en het stadscentrum. Het pand is vlot bereikbaar, toegankelijk met openbaar vervoer. De eerste etage bestaat uit twee studio’s bestaande uit een slaapkamer met badkamer en een leefruimte met keuken. Beide studio’s zijn apart toegankelijk. 

Site Vancoillie

 

De site Vancoillie ligt in het centrum van Lichtervelde, nabij het station. Op het domein is ook de Site 181 gelegen, een dagbestedingscentrum van Tordale.

 

De Stip

 

De Stip is een inclusief project in Koekelare dat zinvolle dagbesteding voorziet voor mensen met een (vermoeden van) beperking.

De Stoasje

Het sociaal huis, Oc sint jan de Deo en Tordale slaan de handen in elkaar en blazen de Stoasje nieuw leven in Je bent er welkom! Als inwoner, of passant, voor een babbeltje of kennismaking, gezellig samen zijn, gezelsch

Gitsstraat & Doeninghe

De Gitsstraat bestaat uit vijf geschakelde rijwoningen gelegen in de gelijknamige, rustige straat. Het centrum van Torhout en het station liggen op slechts vijf minuten wandelen. Vlakbij tref je ook het bijhuis de Doeninghe, waar plaats is voor vijf bewoners.

Adres Gitsstraat
Gitsstraat 26-34, Torhout

Adres Doeninghe
Robrecht de Friesstraat 10, Torhout

Baken

Het Baken ligt op de campus Bruggestraat, in de directe omgeving van een school. Ligt in een woonkern, op wandelafstand van het centrum van Torhout en verschillende sportfaciliteiten.

't Kasteel en de Torre

't Kasteel en de Torre bevinden zich in het centrum van Torhout op wandelafstand van de Markt en het winkelcentrum. ’t Kasteel is een prachtig en statig herenhuis met een grote en gezellige stadstuin. Achteraan in de tuin liggen de studio’s van de Torre.  Ze zijn erg gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het station ligt op minder dan 5 minuten wandelen.

Adres
Lichterveldestraat 37, Torhout

Passerelle

Leven in de Passerelle

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2023