Overslaan en naar de inhoud gaan

Locaties

Bielzen

Woonondersteuning en verblijf voor jongeren in Torhout. De Bielzen liggen op de campus Bruggestraat 39, In hetzelfde gebouw als een gespecialiseerde semi-gesloten setting. In de directe nabijheid van een school. In een woonkern, op wandelafstand van het centrum van Torhout en verschillende sportfaciliteiten.

Bourgondisch Hof

Het Bourgondisch Hof is een pand in de Ganzevijverstraat 4 in Torhout, centraal gelegen nabij het station en het stadscentrum. Het pand is vlot bereikbaar, toegankelijk met openbaar vervoer. Op het gelijkvloers kunnen cliënten met een lage ondersteuningsnood als cliënten met een hogere ondersteuningsnood kunnen in hier terecht voor dagondersteuning. Cliënten werken en pauzeren in groep, de ruimte is autismevriendelijk ingedeeld en aangepast aan de individuele vraag van elke cliënt.

Gitsstraat & Doeninghe

De Gitsstraat bestaat uit vijf geschakelde rijwoningen gelegen in de gelijknamige, rustige straat. Het centrum van Torhout en het station liggen op slechts vijf minuten wandelen. Vlakbij tref je ook het bijhuis de Doeninghe, waar plaats is voor vijf bewoners.

Adres Gitsstraat
Gitsstraat 26-34, Torhout

Adres Doeninghe
Robrecht de Friesstraat 10, Torhout

Baken

Het Baken ligt op de campus Bruggestraat, in de directe omgeving van een school. Ligt in een woonkern, op wandelafstand van het centrum van Torhout en verschillende sportfaciliteiten.

't Kasteel en de Torre

't Kasteel en de Torre bevinden zich in het centrum van Torhout op wandelafstand van de Markt en het winkelcentrum. ’t Kasteel is een prachtig en statig herenhuis met een grote en gezellige stadstuin. Achteraan in de tuin liggen de studio’s van de Torre.  Ze zijn erg gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het station ligt op minder dan 5 minuten wandelen.

Adres
Lichterveldestraat 37, Torhout

Passerelle

Leven in de Passerelle. Hier vindt je het perfecte evenwicht tussen rust en actie. Het leven speelt zich dan ook af in die balans. Regelmatig gaan er activiteiten door waar de bewoners aan kunnen deelnemen. Er gaat veel aandacht naar je individuele ondersteuning. Hier leveren we maatwerk! Ondersteuning op maat Samen met de begeleiding gaan we actief op zoek naar het uitbouwen van je netwerk in Torhout en omgeving. In de groepswoningen is er altijd, zowel overdag als tijdens de nacht, een begeleider in de nabijheid.

Seinestraat

De Seinestraat ligt op de campus van Torhout-Oost. Deze campus ligt op 2 kilometer van het centrum van Torhout en op wandelafstand van het bos van Groenhove. Rustige wandelpaden doorkruisen het domein en verbinden de woningen en diensten met elkaar. Gezellige zithoekjes en binnentuintjes nodigen uit tot ontmoeten. Je woont er temidden van het groen met in de directe nabijheid een breed aanbod aan dagondersteuning, diensten en therapieën.

Adres
Seinestraat 12, Torhout

Site Vancoillie

 

Site Vancoillie ligt in het centrum van Lichtervelde, nabij het station. Op het domein is ook de Site 181 gelegen, de dagbesteding van Tordale.

 

Torhout Oost

Als wonen nabij dagondersteuning en therapie belangrijk voor je is, dan is Torhout-Oost de oplossing. Deze campus ligt op 2 kilometer van Torhout-centrum en op wandelafstand van het bos van Groenhove. Rustige wandelpaden doorkruisen het domein en verbinden de woningen en diensten met elkaar. Gezellige zithoekjes en binnentuintjes nodigen uit tot ontmoeten. Je woont er temidden van het groen met in de directe nabijheid een breed aanbod aan dagondersteuning, diensten en therapieën.

Adres
Weserstraat, Torhout

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024