Overslaan en naar de inhoud gaan

Site Vancoillie

Site Vancoillie

 

Site Vancoillie ligt in het centrum van Lichtervelde, nabij het station. Op het domein is ook de Site 181 gelegen, de dagbesteding van Tordale.

 

Doelgroep: Voor personen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking en eventueel bijkomende emotionele- en gedragsproblematiek of stoornis en/of autismespectrumstoornis.

 

Leeftijdsgrens: vanaf 18 jaar

De site omvat het groepswonen: 4 woningen voor 6 cliënten - gemeenschappelijke woonkamer voor 6 personen - ruime kamer met eigen badkamer en toilet - rolstoeltoegankelijk - aangepaste infrastructuur voor senioren

 

studio wonen: 8 afzonderlijke studio's - gemeenschappelijke ingang per 2 studio's - living en kitchenette, kleine slaapkamer, badkamer en toilet

extra aandacht: cliënten nemen actief deel aan het buurtleven in Lichtervelde. Er gaat veel aandacht naar het opbouwen en uitbreiden van het netwerk van de cliënt in Lichtervelde en omgeving.

 

personele bezetting: groepswonen: overdag is altijd een begeleider aan het werk - buiten de dagbestedingsmomenten is er altijd 1 begeleider voor 2 groepen - er is een slapende nachtdienst, die ook door de studiobewoners kan opgeroepen worden.

 

Bereken je route

Route plannen

conquered by | © 2024