Overslaan en naar de inhoud gaan

Opvoedingsondersteuning

Opvoedingsondersteuning

 

Tordale biedt opvoedingsondersteuning aan jongeren tussen 12 en 25 jaar en/of hun gezin. Samen met jullie gaan we aan de slag om perspectief te bieden op verandering en jullie te versterken in de opvoedingssituatie.

 

Hoe gaan we te werk?

 

Tijdens een eerste gesprek luisteren we naar jouw verhaal en dat van je gezin. Op basis van jouw vragen en verwachtingen gaan we samen op zoek naar ondersteuning die je gezin sterker maakt. We vertrekken vanuit de krachten en sterktes die al aanwezig zijn. Samen stellen we doelen voorop en mensen die voor jullie belangrijk zijn, worden hierbij betrokken.

 

 

Voor wie?

 

Jongeren tussen 12 en 25 jaar en hun gezin die aan de slag willen gaan met hun vragen en zorgen rond opvoeding.

Je kan zowel via Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH), met een persoonlijk-assistentiebudget (PAB) of vanuit het MFC van Tordale een beroep doen op deze dienstverlening.

 

Brochure

 

Opvoedingsondersteuning heeft er voor gezorgd dat er terug structuur is in ons gezin. (mama Lucas)

We kunnen met al onze vragen terecht bij de begeleiding. We hebben niet langer het gevoel dat we er alleen voor staan. (ouders Marie)

Sinds de opvoedingsondersteuning is de band met mijn zoon terug veel beter. We kunnen terug focussen op positieve dingen. (papa Thijs)

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024