Overslaan en naar de inhoud gaan

Seinestraat

Wonen op een campus met een plus

Wanneer wonen in de nabijheid van dagondersteuning en therapie belangrijk voor je is, dan is de Seinestraat de oplossing. De Seinestraat ligt op de campus van Torhout-Oost. Campus Torhout-Oost ligt op 2 kilometer van het centrum van Torhout en op wandelafstand van het bos van Groenhove. Rustige wandelpaden doorkruisen het domein en verbinden de woningen en diensten met elkaar. Gezellige zithoekjes en binnentuintjes nodigen uit tot ontmoeten. Je woont er te midden van het groen met in de directe nabijheid een breed aanbod aan dagondersteuning, diensten en therapieën.

Hedendaags en aangepast comfort

Iedere bewoner beschikt over een ruime kamer met eigen badkamer. Er is mogelijkheid tot een prikkelarme ruimte. 1 kamer is specifiek ingericht specifiek voor een rolstoelgebruiker. Er is bezoekersruimte die polyvalent kan ingezet worden. De woning is van beveiligende infrastructuur voorzien.

 

Het leven in de Seinestraat

In de Seinestraat vindt je het perfecte evenwicht tussen rust en actie. Het leven in en rond de Seinestraat speelt zich dan ook af in die balans. Dagelijks gaan er activiteiten door waar de bewoners aan kunnen deelnemen: breiclub, knutselen, atelierwerking, dansnamiddag,…

Regelmatig worden er activiteiten in samenwerking met de buurt en familie georganiseerd. De Krommenhaakfeesten zijn daarin het jaarlijkse hoogtepunt.

Er gaat veel aandacht naar je individuele ondersteuning. Hier leveren we maatwerk!

Ondersteuning op maat

Samen met de begeleiding gaan we actief op zoek naar het uitbouwen van je netwerk in Torhout en omgeving. In de woning is er altijd, zowel overdag als tijdens de nacht, een begeleider in de nabijheid.

We streven ernaar om je op alle levensdomeinen in evenwicht te brengen, met het oog op doorgroei naar een open leefgroep. Waar mogelijk zien we de Seinestraat als tussenstation. We blijven je steeds stimuleren in je ontwikkeling. We streven naar en maximale groei in draagkracht.

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024