Overslaan en naar de inhoud gaan

De Beelderij Torhout

De Beelderij is een sociaal-artistiek atelier waar je jouw artistiek talent kan ontplooien door zelf kunst te creëren en te beleven.

  • Op artistiek vlak volg je er je eigen weg, op je eigen manier en volgens je eigen ritme. We helpen je mee zoeken naar nieuwe artistieke uitdrukkingsvormen, technieken en vaardigheden. De focus ligt voornamelijk op beeldend werk, maar ook andere kunstdomeinen vinden hier hun weg. 

  • De Beelderij is voor velen een creatieve speelplaats waar te gekke ideeën plots niet meer zo gek zijn en bestaansrecht krijgen. Dit alles vanuit een groot respect voor je eigenheid.

  • De Beelderij bevindt zich op de historische en inclusieve site van de Peerdenposterij in Torhout. Naast het atelier van de Beelderij vind je er ook de residentie "De Peerdenposterij" met 21 assistentiewoningen. Een plek waar wonen, creativiteit, ontspanning en ontmoeting samengaan.

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024