Overslaan en naar de inhoud gaan

Ateliers Torhout-Oost (ATO)

Zin om je talenten te ontdekken op maat van jouw kunnen en aankunnen?

ATO biedt dagondersteuning aan voor cliënten met moeilijk begrijpbaar gedrag. We bieden een veilige, gestructureerde uitvalsbasis aan waarbij in groepen van maximaal zes cliënten op zoek wordt gegaan naar hun specifieke kunnen en aankunnen.

Binnen de werking van ATO zijn vier afzonderlijke werkingen.

Een team van geëngageerde begeleiders staan voor je klaar om samen op zoek te gaan naar jouw talenten. We creëren een warme en veilige uitvalsbasis waarin iedereen zichzelf mag/kan zijn met respect voor elkaar.

Atelierwerk

Binnen de drie basisgroepen hebben we een ruim aanbod aan werk. Dit heeft als doel vaardigheden te verwerven of continueren.

Industrieel werk, brei- en naaitechnieken, training van sociale of schoolse vaardigheden, creatief aan de slag gaan of inclusief werk zijn maar een kleine greep uit ons aanbod. We staan steeds open voor nieuwe ideeën of uitdagingen!

We hebben ook een wasatelier voor cliënten met interesse en/of vaardigheden in de diverse onderdelen van het wasproces: labelen van kledij, strijken, plooien, sorteren ...

Inclusief werk

Op donderdagnamiddag vindt ons naaicafé plaats. Een ecologisch project in samenwerking met vrijiwilligers en lokale handelaars. Daarnaast baten we ook de bar uit op speelplein De Warande in Torhout op woensdag- en zaterdagnamiddag.

Steeds welkom om onze werking te komen bezoeken: we geven graag wat uitleg bij een kopje koffie! 

Tordale zoekt werk!

Tordale zoekt opdrachten zoals mailing, plooien brieven, telwerk, verpakking, etiketteren, verzamelen, kleine montage-opdrachten. Zowel éénmalige als langdurige opdrachten.

Wij bieden een gepersonaliseerde aanpak, verzorgde kwaliteit en een aangepaste kostprijs.

Meer info via: ato@tordale.be

 

Interesse in een bezoekje of wat uitleg?

Weserstraat - Torhout of ato@tordale.be

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024