Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Tordale organiseert fietsevent met drie andere organisaties

Algemeen nieuws   -  

ūüöī¬†Samen op koers - Fietsevenement¬†ūüöī

Datum: Zondag 2 juni 2024


Dit jaar slaan De Vleugels, Tordale, Kerckstede en Mivalti de handen ineen voor een gezamenlijk fietsevenement: "Samen op koers". Een dag vol verbinding, sportiviteit en gemeenschap staat op het programma.

ūüĆü¬†Wat kun je verwachten?


Tijdens "Samen op koers" nodigen we je uit om samen met je club of vrienden deel te nemen aan een sportieve ontmoeting met onze collega-organisaties. Er zijn verschillende routes uitgestippeld, zodat zowel ervaren fietsers als beginners kunnen deelnemen.

Voor de enthousiaste wielrenners onder ons bieden we trajecten van 60 of 90 kilometer aan, langs prachtige routes die de verbinding tussen onze organisaties symboliseren.

Voor onze cli√ęnten, hun netwerk en sympathisanten hebben we een¬†kortere fietslus¬†van ongeveer¬†20 kilometer¬†uitgestippeld. Een perfecte gelegenheid om samen te genieten van een¬†ontspannen rit¬†en de¬†verbondenheid¬†te ervaren.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou en onze gemeenschap "Samen op koers" te gaan. Laten we samen de kracht van verbinding en gemeenschap vieren op de fietspaden!

 

Hier vind je de linken naar de routes voor op je gps. Je kan ook gewoon al eens kijken om te kiezen welke rit je zal doen.


En: HET ZAL ZONDAG NIET REGENEN!!!

https://www.routeyou.com/.../samen-op-koers-tordale...

https://www.routeyou.com/.../samen-op-koers-tordale...

https://www.routeyou.com/.../samen-op-koers-tordale...

https://www.routeyou.com/.../samen-op-koers-tordale...

https://www.routeyou.com/.../samen-op-koers-tordale-25-km

Kom jij zondag ook "Samen op koers" fietsen? Prima. Hier vind je de linken naar de routes voor op je gps. Je kan ook gewoon al eens kijken om te kiezen welke rit je zal doen.


En: HET ZAL ZONDAG NIET REGENEN!!!

 

 

Deel nieuwsbericht:

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024