Overslaan en naar de inhoud gaan

Gitsstraat en Doeninghe

Wonen in een rustige en sfeervolle buurt

De ‘Gitsstraat’ bestaat uit vijf geschakelde rijwoningen gelegen in een rustige straat. Het centrum van Torhout en het station liggen op 5 minuten wandelen.

De Doeninghe is een bijhuis op enkele minuten wandelen van de Gitsstraat. In de Doeninghe is er plaats voor 5 bewoners.

Modern comfort

Er is in iedere woning een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Alle bewoners hebben een ruime kamer met  eigen sanitair. De woningen beschikken over een rustige en zongerichte tuin met terras. Aan straatzijde beschikken de woningen over een eigen garage. Enkele bankjes nodigen uit om te genieten van de beweging in de buurt of om een gezellige babbel te slaan met de buren.

Er zijn eveneens 3 afzonderlijke studio’s. De studio’s zijn voorzien van een living, een keukenhoek, slaapkamer en een badkamer met toilet.

Aangepaste ondersteuning

Samen met de begeleiding gaan we actief op zoek naar het uitbouwen van je netwerk in Torhout en de buurt. Overdag is er altijd een begeleider te bereiken. Tijdens de nacht kan je altijd begeleiding oproepen bij problemen.

Er is aangepaste ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking en een eventuele bijkomende emotionele- en gedragsproblematiek of autismespectrumstoornis.

Regelmatig worden er buurtactiviteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse garageverkoop.

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2023