Overslaan en naar de inhoud gaan

De Passerelle en Den Overkant

Wonen op een campus 

Wanneer wonen in de nabijheid van dagondersteuning en therapie belangrijk voor je is, dan is de Passerelle de oplossing. Campus Bruggestraat 39 ligt op minder dan 2 kilometer van het centrum van Torhout en in de buurt van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten.

Er zijn 2 geschakelde groepswoningen die elk een specifieke ondersteuning aanbieden. Alle individuele kamers beschikken over eigen sanitair. Een aantal kamers zijn rolstoeltoegankelijk.

Leven in de Passerelle

Hier vindt je het perfecte evenwicht tussen rust en actie. Het leven speelt zich dan ook af in die balans. Regelmatig gaan er activiteiten door waar de bewoners aan kunnen deelnemen.

Er gaat veel aandacht naar je individuele ondersteuning. Hier leveren we maatwerk!

Ondersteuning op maat

Samen met de begeleiding gaan we actief op zoek naar het uitbouwen van je netwerk in Torhout en omgeving. In de groepswoningen is er altijd, zowel overdag als tijdens de nacht, een begeleider in de nabijheid.

 

De Overkant

Concreet gaat het om een groepswoning waar 5 mensen kunnen wonen. De woning bestaat uit 5 kamers met elk een eigen douche. Op elke verdieping is een gemeenschappelijk toilet voorzien. Daarnaast is er een gemeenschappelijke keuken en leefruimte aanwezig op het gelijkvloers. 

Binnen dit project bieden we woonondersteuning aan op maat van de individuele persoon. De cliĆ«nten hebben elk hun eigen programma, maar kunnen er voor kiezen om deel te nemen aan groepsmomenten. 
 

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2023