Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Een mooi verhaal

algemeen nieuws   -  

Over twee vrijwilligers die het toneel mee vorm gaven , Myriam en Marcelle

 

Droomeiland

 

Myriam  “Het is de eerste maal dat ik deelneem, ben al wel actief geweest in Lichtervelde, met het Frontparadijs, en via Facebook kreeg Rita me te pakken om deel ten nemen en het project mee te schragen.

Het project is zo opgezet dat de cliënten mee dachten hoe het stuk er kon uit zien, elk kon zijn eigen dromen  en verwachtingen vertellen en zo zijn we gekomen tot één toneelstuk. Het gaat over een cruise naar Senegal. Nieuwe perspectieven in een andere wereld en gedragen door een vriendengroep.”

Mararcelle ”Ik zelf speelde al in heel wat vroegere producties met Siska en speelde ook 15 jaar toneel in Oostduinkerke. Als je aan het repeteren bent dan moet je al dikwijls eens uit  je comfortzone komen en zeer flexibel zijn. En de slappe lach krijgen hoort daar ook bij! En eens een hintje geven zodat het spel kan verder gaan. Kortom, iedere opvoering is uniek! Tot op de voorstelling in februari 2019?”

Deel nieuwsbericht:

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2024